ΕλλάδαΝομός Κορινθίας
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Όνομα-Τίτλος ΣυλλόγουΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Όνομα ΠροέδρουΛΟΥΖΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔιεύθυνσηΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 11 , 20100 ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Τηλέφωνο2741026053, 6946684689
E-Mailfrontistes.me.korinthias@gmail.com
Webfrontistiria-me-korinthias.blogspot.gr/

Δ.Σ. - ΣΤΟΧΟΙ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ
ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 2741026053-6946684689
ΤΣΙΩΤΟΣ ΒΛΑΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 6972669171
ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 6932269809
ΖΕΡΒΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΑΜΙΑΣ 6946868209
ΣΙΔΕΡΗΣ ΦΩΤΗΣ ΜΕΛΟΣ 2741055983-6978625361

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
1.To πιο κάτω μνημόνιο εστάλη στον πρόεδρο του επιμελητηρίου του Ν.Κορινθίας κ.Νανόπουλο
ΣΥλλΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Κύριε Πρόεδρε
Θα Θέλαμε να Θέσουμε υπόψη σας και εγγράφως τα βασικά ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας με την πεποίθηση ότι Θα προβείτε σε όλες τις δυνατές ενέργειες προς την εύλογη επίλυσή τους.
1. Για πολλοστή φορά, και με ιδιαίτερη έμφαση τον τελευταίο 7ρόνο, ο κλάδος μας αποκλείεται από κάθε πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης των επιχειρήσεων, είτε αυτό χρηματοδοτείται από την ελληνική πολιτεία, είτε από την Ε.Ε. Και αυτό παρότι συγγενείς κλάδοι, όπως τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών και τα εργαστήρια πληροφορικής, συμπεριλαμβάνονται στα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα.
2. Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης και την παράδοση του πορίσματος του διαλόγου από το Συμβούλιο Παιδείας, γίναμε μάρτυρες για ακόμα μια φορά της υποβάθμισης του κλάδου μας, με ταν συνήθη απαξιωτικό χαρακτηρισμό «παραπαιδεία» και τη δήλωση ότι στόχος και των συγκεκριμένων προτάσεων είναι να καταπολεμηθεί η προσφυγή στα φροντιστήρια. Είναι προφανές ότι ούτε σι διάφορες επιτροπές, που λειτουργούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου, ούτε το ίδιο το Υπουργείο μπορούν να δρουν με στόχο την υπονόμευση επιχειρήσεων που λειτουργούν νόμιμα. Αν μπορούν ας βελτιώσουν το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης. και ο κάθε πολίτης ελεύθερα Θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ότι επιθυμεί ως καλύτερη δυνατή επιλογή για την εκπαίδευση των παιδιών του.
3. Η προαναφερόμενη στάση καθίσταται ακόμη περισσότερο ακατανόητη, όταν από τις αναφορές αυτές εξαιρούνται συστηματικά, τόσο τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, όσο και τα εργαστήρια πληροφορικής, τα ιδιωτικά σχολεία, το εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, τα ιδιωτικά 1ΕΚ. Γιατί τόσο μένος απέναντι στις δικές μας επιχειρήσεις;
4. Τέλος, ο κλάδος μας αντιμετωπίζει συστηματικά ταν αθέμιτο και παράνομο ανταγωνισμό των διορισμένων καθηγητών, ο οποίος ιδιαίτερα στην επαρχία μπορεί να πλησιάζει και ποσοστά του 50% των μαθητών που παρακολουθούν μαθήματα, ιδιαίτερα στις τάξεις του Λυκείου. Και αυτό παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες του φαινομένου. Σε αυτές τις περιπτώσεις Θα περιμέναμε πρωταρχικά την έμπρακτη δραστηριοποίηση των επικεφαλής της επίσημης πολιτείας και όχι στην καταδίκη επιχειρήσεων που εργάζονται για την εκπαίδευση νέων ανθρώπων με νόμιμο τρόπο.
Με τιμή
Για τον σύλλογο Φροντιστών
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Φώτης Σίδερης Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

2.παράλληλα επισκευθήκαμε τους διυθυντές Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους θέσαμε υπ'όψιν το πρόβλημα των παρανόμων ιδιαιτέρων που κάνουν οι διορισμένοι καθηγητές.Μας διαβεβαίωσαν ότι θα επισκευθούν τα σχολεία της αρμοδιότητας τους μεταφέροντας τις καταγγελίες μας ,'οπως και έγινε.

3.Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 6μμ δίνουμε συνέντευξη τύπου στο επιμελητήριο παρουσία του προέδρου κ.Νανόπουλου.

4.Τη Κυριακή 21 Απριλιου πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση στο Επιμελητήριο Κορίνθου.Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική . Πήραμε απόφαση τα Φροντιστήρια του Νομού μας να παραμείνουν κλειστα απο Μ.Τετάρτη εως και Τρίτη του Πάσχα.Επίσης θα συμμετέχουμε στη συνδιάσκεψη της ομοσπονδίας μας στις 10 και 11 Απριλίου με πρόταση για τα παράνομα ιδιαίτερα των διορισμένων Καθηγητών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Το Δ.Σ του συλλόγου μας, εύχεται στα μέλη του, καλές γιορτές και το 2011 να είναι δημιουργικό , ειρηνικό , ευτυχισμένο και υγεία στις οικογένειές σας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Στις 10 Απριλίου 2011 ατο επιμελητήριο Κορινθίας ο συλλογος μας
πραφματοποίησε γενική συνέλευση με θέματα απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ καθώς και αντιπροσώπους για τις ομοσπονδίες ΟΕΦΕ και ΟΕΒΕ Κορινθίας.

Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΙΔΕΡΗΣ ΦΩΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΙΩΤΟΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ : ΓΥΦΤΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ : ΛΟΥΖΙΩΤΗΣ ΠΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝ.ΜΕΛΟΣ : ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΕΦΕ:
ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΣΙΔΕΡΗΣ ΦΩΤΗΣ ,ΤΣΙΩΤΟΣ ΒΛΑΣΗΣ

Το νέο Δ.Σ Καθώς και τα μέλη του σας εύχονται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Τα όργανα του Συλλόγου όπως προέκυψαν από την ΓΣ της 2/6/2013, έχουν ως εξής:

Δ.Σ.
Λουζιώτης Παναγιώτης Πρόεδρος
Τσιώτος Σταύρος Αντιπρόεδρος
Καστρινός Κώστας Γραμματέας
Ζερβός Περικλής Ταμίας
Σίδερης Φώτης Μέλος

Στην ΟΕΦΕ αντιπρόσωποι είναι:
Βασιλακόπουλος Θοδωρής
Λουζιώτης Παναγιώτης
Νικολοπούλου Βιβή
Σακελλαράκης Παναγιώτης
Σίδερης Φώτης
Τσιώτος Σταύρος

Στην ΟΕΒΕ Κορινθίας αντιπρόσωποι είναι:
Καστρινός Κώστας
Παπαοικονόμου Τάσος


Χάρτης ΣυλλόγωνΕπεξεργασία Στοιχείων Συλλόγου